Të gjitha kategoritë

home>Lajme

PCHi në Shenzhen, Kinë. 24-26,2021 Mars 1. Kabina nr. 35DXNUMX

Koha: 2021-06-24 Goditjet: 119

Me rreth 30,000 vizitorë dhe ekspertë kryesorë të industrisë, PCHi është një platformë biznesi efektive për furnizuesit e përbërësve vendas dhe ndërkombëtarë për t'u angazhuar me prodhuesit e kozmetikës, kujdesit personal dhe produkteve shtëpiake.

图 1

20210624164800

Njihuni me ECHO

Ejani të takoni shitjet tona në stendat 1D35, salla 1 për të mësuar biocidet, ruajtësit dhe kimikatet e tjera. Ne do t'ju ofrojmë produkte të mira dhe shërbime më të mira.

PCMX
DCMX
3, 5-ksilenol
Tetor
Triclosan
Triclocaban

图 2

图 3