Të gjitha kategoritë

Hot Product

 • Bactericides
 • preservatives
 • Përbërësit dezinfektues
 • Përbërësit për larjen e gojës
 • më shumë
 • Dichloroxylenol DCMX 98%Mini kristal i bardhë Baktericid Antiseptik
  Dichloroxylenol DCMX 98%Mini kristal i bardhë Baktericid Antiseptik
 • Piroctone Olamine Cas 68890-66-4 OCT Antiseptik Antiseptik
  Piroctone Olamine Cas 68890-66-4 OCT Antiseptik Antiseptik
 • Chloroxylenol (PCMX) Min baktericid Agjent sterilizues
  Chloroxylenol (PCMX) Min baktericid Agjent sterilizues
 • Acidi Kaprylhidroksamik, Cas7377-3-9, antiseptik, bakteriostat
  Acidi Kaprylhidroksamik, Cas7377-3-9, antiseptik, bakteriostat
 • Hydroxyacetophenone HAP 99%Min baktericid Min Antiseptik
  Hydroxyacetophenone HAP 99%Min baktericid Min Antiseptik
 • Hexanediol 99.0%min Cas 629-11-8 ist Hidratues, bakteriostatik
  Hexanediol 99.0%min Cas 629-11-8 ist Hidratues, bakteriostatik
 • Pluhur i Bardhë i pastër DCMX për sapun dezinfektues dhe antibakterial
  Pluhur i Bardhë i pastër DCMX për sapun dezinfektues dhe antibakterial
 • Terpineol 85.0%min Cas 8000-41-7 Tretës në detergjent
  Terpineol 85.0%min Cas 8000-41-7 Tretës në detergjent
 • Chloroxylenol (PCMX) për sapun dezinfektues dhe antibakterial
  Chloroxylenol (PCMX) për sapun dezinfektues dhe antibakterial
 • PEG-40 Vaj kastori i hidrogjenizuar, surfaktant, emulsifikues
  PEG-40 Vaj kastori i hidrogjenizuar, surfaktant, emulsifikues
 • Klorur cetilpiridinium (CPC) CAS: 6004-24-6
  Klorur cetilpiridinium (CPC) CAS: 6004-24-6
 • 3,5-xylenol për ndërmjetësimin industrial
  3,5-xylenol për ndërmjetësimin industrial
 • Hydroxyethylurea 98.0%Krem hidratues për lëkurën
  Hydroxyethylurea 98.0%Krem hidratues për lëkurën

Profili i kompanisë

Echo Chemical Technology (Shanghai) Co, Ltd u krijua nga ruajtësit tradicionalë të Parabens dhe Natrium Parabens që nga vitet 1990. Gjatë 30 viteve të fundit, ne kemi zgjeruar serinë tonë të produkteve të Antiseptikëve dhe ruajtësve për të përputhur politikat e mbrojtjes së mjedisit në përmirësimin e Kinës dhe trendin e ri të regjistrimeve globale.

Pamje

Lajme

Pamje
bt